Jako zespół dietetyków prowadzimy warsztaty i szkolenia na terenie całej Polski.

Oferta warsztatów to niestandardowy sposób integracji uczestników, umożliwiający poszerzenie w niekonwencjonalny sposób wiedzy żywieniowej.

Inwestycja we wzrost świadomości żywieniowej przynosi dwie korzyści: zwiększa efektywność pracy i zmniejsza wydatki na ochronę zdrowia.

 

Twórca i koordynator projektu warsztatów dietetycznych.

Agata Laskowska

Dietetyk Agata Laskowska

Absolwentka studiów magisterskich na kierunku dietetyka Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku.Jako doświadczony dietetyk kliniczny od 7 lat promuje ideę świadomego odżywiania w różnych instytucjach. Uświadamia w jaki sposób to, co jemy, ma wpływ na zdrowie, wygląd i codzienne samopoczucie. Prowadzi poradnię dietetyczną i jako ekspert ds. odżywiania w zakresie nadwagi, otyłości i zaburzeń żywienia, zawsze dobiera jadłospisy indywidualnie, biorąc pod uwagę nie tylko proporcję składników, ale także preferencje smakowe, tryb życia czy aktywność.

Ponadto specjalizuję się w projektowaniu i wdrażaniu zaawansowanych planów żywieniowo-suplementacyjnych w sporcie, także wyczynowym, współpracując z zawodnikami klubów sportowych.

Dużą uwagę poświęca także diecie wegetariańskiej.

Agata Laskowska - ZnanyLekarz.pl

 

Dietetycy współpracujący

Klaudia Grabowska.

Dietetyk Agnieszka Kucharczyk

Absolwentka Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku. Specjalizuję się w prowadzeniu dietetycznym osób chorych, jak i pragnących zrzucić zbędne kilogramy.

W pracy z pacjentem zawsze staram się przede wszystkim nauczyć zdrowych nawyków żywieniowych oraz indywidualnie dobrać plan działania do pacjenta, biorąc pod uwagę jego stan zdrowia, preferencję oraz tryb życia.

Posiadam tytuł dietetyka sportowego, ale pewnie czuję się też we współpracy z pacjentami z alergiami i nietolerancjami pokarmowymi, chorobami autoimmunologicznymi i tarczycy. Układam również jadłospisy wegetariańskie i wegańskie.

Prowadzę warsztaty i szkolenia zarówno dla osób indywidualnych, jak i dla firm. Nieustannie poszerzam swoją wiedzę z zakresu żywienia człowieka.

Agnieszka Kucharczyk - ZnanyLekarz.pl

Klaudia Grabowska.

Dietetyk Klaudia Grabowska

Dietetyk kliniczny, absolwentka studiów magisterskich na kierunku dietetyka Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku.

Dietetyk i szkoleniowiec w poradni dietetycznej Zdrowotalk w Białymstoku.

Relacja z pacjentem tworzy na zasadzie nauki kreowania nowych, zdrowszych nawyków żywieniowych. Z pasji do sportu wspomaga żywieniowo osoby trenujące zarówno amatorsko, jak i profesjonalnie. Żywienie zawsze jest dostosowywane indywidualnie do pacjenta, biorąc pod uwagę towarzyszące schorzenia oraz dolegliwości nawet przy intensywnym trybie życia.

Dodatkowo pracując w Centrum Badań Klinicznych bierze udział w projektach naukowych, mających na celu poprawę jakości życia ludzi borykających się z chorobami cywilizacyjnymi takimi jak nadwaga, otyłość czy cukrzyca. 

Klaudia Grabowska - ZnanyLekarz.pl

 

 

Dietetyk Monika Kozioł

Dietetyk kliniczny, absolwentka Śląskiego Uniwersytetu Medycznego. W ramach projektu warsztatów ZdrowoTalk prowadzi szkolenia na terenie Podkarpacia.

Właścicielka poradni dietetycznej w mk-dietetyk.pl. Promotorka zdrowego odżywiania i aktywnego stylu życia. 

Oferta którą kieruje do swoich pacjentów, jest skrojona na miarę ich potrzeb i możliwości. Dobrana tak, aby była skuteczna, zdrowa, a przy tym zgodna z preferencjami. Nie jest zwolenniczką standardowego podejścia i sztywnych schematów. Wyznaje zasadę, że w życiu czasem trzeba iść na kompromis.

W swojej pracy korzysta tylko i wyłącznie z  informacji potwierdzonych naukowo. Uważa, że kluczem do sukcesu jest wiedza naukowa, zdobyta w oparciu o doświadczenia. 

Magdalena Lech

Psycholog, psychoterapeuta w trakcie szkolenia w nurcie psychodynamicznym. Od 2015 roku pracuje w Klinice Psychiatrii, jako psycholog oraz w Zakładzie Dietetyki i Żywienia Klinicznego UMB.

Ze względu za zainteresowanie psychologią żywienia oraz psychodietyką jest też absolwentką dietetyki.

Prowadzi warsztaty oraz psychoedukację skierowaną do pacjentów z zaburzeniami odżywiania, otyłością oraz z zaburzeniami psychicznymi.